Visszatérteeeem! :) És már cukrászként, szóval úgy olvassatok. :D Na a viccet félretéve, ki ne szeretné a palacsintát, főleg nyáron, főleg nutellával és eperrel, főleg torta formában! :) Hamar elkészül és a sütő sem kell hozzá, szuper desszert ha nem akarod hogy 100 fok legyen a konyhádban, de akkor is jó, ha egyáltalán nincs sütőd. Szerintem ezzel az ízkombinációval a legfinomabb, de kipróbálhatjátok lekvárral, csokiszósszal, bármivel amit a palacsintába tennétek. :) Fagyival a legfinomabb, szóval mindenképp szuper nyári desszert.
A recept egyébként eléggé különbözik a hagyományos palacsinta recepttől, ez egy francia recept, ez a palacsinta sokkal ropogósabb lesz. Ebből az adagból csinálhattok egy óriási tortát, vagy két nem olyan magasat. :)
Remélem tetszett ez a recept, és Ti is kipróbáljátok! Jó sütögetést! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése