Vérző szív minitorta



Ti is voltatok már úgy, hogy elegetek van a Valentin napból? Vagy rosszul vagytok a cuki dolgoktól, de mindenhol csak az van ilyenkor? Na akkor a legjobb helyen jártok, mert ez a torta, bár cukinak tűnik, ha belevágunk nagyon nem az... De akkor is jó, ha valakire mérgesek vagytok, mert ez a torta szétszurkálva mutatja meg a valódi arcát. :) Szóval remek agresszió levezetés. :D De poénból is megcsinálhatjátok valakinek, akinek szüksége van rá! :)

Nagyon könnyű egyébként elkészíteni, és a vér sem igazi, csak meggyöntet. És nagyon finom is, a meggynek hála nem száraz egyáltalán. És egy nagyon finom rózsaszín bársony torta rejlik benne (csak hogy a cuki része is megmaradjon a dolognak) és egy nagyon finom mascarpone krém is ott bújik a meggyöntet alatt. :D
Nagy tortaformában is elkészíthetitek, az még jobban is mutat, mert több öntet fér majd bele, szóval több fog tudni kifolyni is. :D Arra figyeljetek csak, hogy a két csokilapot, amivel lefeditek a meggyöntetet jó vékonyra kenjétek ki, mert akkor simán át fogjátok tudni törni, amúgy nem lesz annyira egyszerű.
Remélem kicsit megédesíti ez a torta a Valentin napotokat akkor is, ha esetleg nincs kivel eltölteni. Jó időtöltés ez is holnapra. :) Jó sütögetést! :)



eszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram