Brownie keksz


Véégre visszatértem! Ráadásul teljesen végeztem az egyetemen, szóval kicsivel több időm lett (legalábbis mostmár nem kell a sütizésen kívül mást tanulnom), ezért igyekszem extrább dolgokat is hozni a blogra. :) A cukrászképzés még májusig tart, de szuper érzés hogy többet nem kell semmilyen angol nyelvtant, vagy magyar irodalmat tanulnom. Igaz, azok is nagyon érdekesek, de valahogy már nagyon elegem volt így a vége felé. :D Szóóval ez a recept az első 2017-ben, remélem eddig szuper évetek volt!

Ez a keksz ötvöz mindent, ami jó és finom a brownieban és egy kekszben. Egyrészt puha, nagyon csokis, nagyon finom, másrészt viszont hordozható, nem morzsálódós, és azért ott van benne az a roppanósság. Tehettek bele bármit a dión és a csokicseppeken kívül, finom lenne fehércsokival, vagy bármilyen olajos maggal!

Fontos, hogy ne süssétek túl, mindenképpen vegyétek ki akkor, mikor már a széle megsült, de a közepe még nyersnek tűnik. A brownienál amúgy is fontos ez, hiszen még sül a tepsin, és a csoki miatt viszont hamar kiszárad. Ha erre figyeltek, tökéletes brownie kekszeket fogtok kapni! :)
Remélem tetszett nektek ez a recept, szuper tízóraira, vagy akár reggelire is! Próbáljátok ki, jó sütögetést! :)

eszti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Instagram