Hólabda

 Ezek az aprósütik nagyon finomak, és nagyon gyorsan készen is vannak! Engem egy kicsit a hókiflire emlékeztet az íze, de sokkal Karácsonyibb ezzel a hógolyó formával. :) Nem kell hozzá sok alapanyag, és nagyon sokféleképp variálható attól függően, éppen mi van otthon. :)

 Szóval mandula helyett mehet bele bármilyen más olajos mag, és bármilyen aszalt gyümölcsöt is belevághatunk. Annyi a lényeg, hogy minden apró legyen, mert különben nem lesznek szépek a gömbök, mert a darabkák ki fognak állni belőlük. Ezt a sütit túlsütni se nagyon lehet, mert akkor finom, ha szárazabbra sül, de valahogy mégsem lesz száraz, inkább olvadósnak mondanám. :) És ráadásul nagyon karácsonyi színei is vannak az áfonya miatt. :)

Ajándéknak is nagyon jól néz ki egy szép dobozba csomagolva, és  jó választás is, mert sokáig eláll, nem szívja meg magát, és nem is szárad ki. Bevonni bármennyi porcukorral be lehet, én igyekeztem jó vastagon rápakolni a cukrot, szerintem úgy jobban is néz ki, meg finomabb is, de nyugodtan lehet vékonyan is beforgatni! :)
 Mindenképp próbáljátok meg ezt a sütit, nagyon egyszerű, és tuti sikerül! Jó sütögetést! :)

eszti

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Instagram